Cursussen op locatie

Aurora Levant is momenteel actief om de Arabische lessen te verzorgen voor –op het moment- voornamelijk kinderen, in 20 steden in Nederland.

Online cursussen

Wilt u Arabisch leren maar u heeft geen tijd om een cursus te volgen? Dan kunt u gebruik maken van onze E-leraning! U kunt Arabisch thuis leren en alle leerstof makkelijk volgen!

Maandelijks opzegbaar

Bij Vereniging Aurora Levant kunt u uw inschrijving in ieder moment opzeggen via onze uischrijving formulier. Voor meer informatie kunt u onze voorwaarden lezen.

Arabische lessen op locatie

Onze Arabische cursussen

Foto’s van de Arabische cursussen die wij geven en foto’s van oze leerlingen

Inschrijven

Sociale activiteiten

Naast taallessen verzorgd Aurora Levant tevens sociale activiteiten voor de doelgroep, zijnde voornamelijk ouders en kinderen met een Arabische achtergrond. Iedereen vanuit andere culturen die interesse heeft, mag echter aansluiten. Deze activiteiten dragen daardoor bij aan het bouwen en onderhouden van een sociaal netwerk voor de leden.

Mensen met een Nederlandse achtergrond worden nadrukkelijk uitgenodigd voor deze activiteiten.

Aurora Levant legt zichzelf toe op het bieden van een sterke basis voor haar deelnemers, zodat men beter in staat is optimaal in twee culturen mee te draaien.

De kennis en handvatten benodigd om een sterke basis te hebben in de hedendaagse westerse cultuur, worden in het dagelijks leven aan u aangereikt, bijvoorbeeld binnen de scholen, gedurende integratielessen en door het deelnemen aan de maatschappij.

De kennis en handvatten benodigd om ook een sterke basis te hebben in de Arabische cultuur, worden niet meer op een natuurlijke wijze aangereikt op het moment dat je in een andere cultuur leeft. Aurora Levant maakt zich er sterk voor om daarin te voorzien.

Edu programma – البرنامج التربوي

Onze Arabische cursussen

Foto’s van de Arabische cursussen die wij geven en foto’s van oze leerlingen